| 
 
  | 
            
              | סה"כ             
                15  
                חוות דעת - דרוג ממוצע              
                3.1 |  |  |  |  
    |  |  
    | עובדים/עבדתם בבליקר בייקרי? |  
    |  |  Theworker >
חוות דעת בליקר בייקרי
 
  חוות דעת של עובדי
  בליקר בייקרי 
         					          
      15 - 11 מתוך 15
   
 
  
  | משכורת רגילה של מלצר |  |  
  |   | עבד/ה 
   בתפקיד מלצר / ברמן
 בין השנים 2018 - 2019 | 01.06.2021 |  
  | יתרונות: | אווירה נחמדה וצוות צעיר |  
  | חסרונות: | עבודה מעייפת עד שעות מאוחרות |  
 
  
  | לא היו מספיק עובדים. משמרות עם שעות סיום לא ברורות. |  |  
  |   | עבד/ה 
   בתפקיד מלצר / ברמן
 בין השנים 2018 - 2018 | 13.12.2018 |  
  | יתרונות: | משכורת סבירה. אוכל חינם לעובדים. |  
  | חסרונות: | עבודה קשה. צוות לא נעים. |  
 
  
  | חברה סבירה לעבוד בה למעט זמן |  |  
  |   | עבד/ה 
   בתפקיד מלצר / ברמן
 בין השנים 2014 - 2014 | 27.09.2018 |  
  | יתרונות: | העובדים נחמדים מאוד |  
  | חסרונות: | יש מקום לשפר את יחסי האנוש. כמובן שהכל תלוי בסניף בו אתה עובד/ת |  
 
  
  | כיף לקום בבוקר וללכת לעבודה |  |  
  |   | עבד/ה 
   בתפקיד מלצר / ברמן
 בין השנים 2018 - 2018 | 15.09.2018 |  
  | יתרונות: | סביבת עבודה מהנה |  
  | חסרונות: | אין ממש לפי חוויתי. הכל בסדר בסך הכל |  
 
  
  | מפתח, מאתגר ומאפשר לצמוח |  |  
  |   | עבד/ה 
   בתפקיד מנהל - מסעדנות
 בין השנים 2006 - 2010 | 06.08.2017 |  
  | יתרונות: | משפחתי מאוד, נעים ומקצועי |  
  | חסרונות: | קפדני ותובעני. דורש מולטיטאסקינג. |  
 כל חוות הדעת באתר נכתבו באופן אנונימי ועצמאי ע"י הגולשים ומבטאות את דעתם האישית בלבד ולא את דעתו של האתר.
 
 
 
 
 |  | 
  
    |  |  |  
      | שכר |  |  
      | התפתחות מקצועית |  |  
      | עתיד החברה |  |  
      | בטחון תעסוקתי |  |  
      | הנהלה |  |  
      | איזון עבודה משפחה |  |  
      | רווחה |  |  
      | ממליץ לעבוד בחברה |  |  
      | אווירה |  |  
      | אתגרים ועניין |  |  
    |  |  |  
 
  
       |  | בליקר בייקרי |  |  |  
     |  |   |  |  
     |  | 100  עובדים   משרדים ראשיים: פתח תקווה |  |  
     |  |   |  |  
     |  | רשת בתי קפה 
      |  |  
       |